Utvidet returrett til 31. januar 2025

Pesticide Residues in Food: Report 2009

- Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues

Om Pesticide Residues in Food: Report 2009

Contains information on ADIs, ARfDs, maximum residue levels, and general principles for the evaluation of pesticides. The recommendations, including further research and information, are proposed for use by member governments of the FAO and WHO and other interested parties.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789251064528
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 448
  • Utgitt:
  • 30. juli 2010
  • Dimensjoner:
  • 300x208x25 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Pesticide Residues in Food: Report 2009

Contains information on ADIs, ARfDs, maximum residue levels, and general principles for the evaluation of pesticides. The recommendations, including further research and information, are proposed for use by member governments of the FAO and WHO and other interested parties.

Brukervurderinger av Pesticide Residues in Food: Report 2009



Finn lignende bøker
Boken Pesticide Residues in Food: Report 2009 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.