Utvidet returrett til 31. januar 2025

Organic Meat Production and Processing

Om Organic Meat Production and Processing

Organic Meat Production and Processing describes the challenges of production, processing and food safety of organic meat. The editors and international collection of authors explore the trends in organic meats and how the meat industry is impacted.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813821269
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 464
  • Utgitt:
  • 27. mars 2012
  • Dimensjoner:
  • 179x253x27 mm.
  • Vekt:
  • 1052 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Organic Meat Production and Processing

Organic Meat Production and Processing describes the challenges of production, processing and food safety of organic meat. The editors and international collection of authors explore the trends in organic meats and how the meat industry is impacted.

Brukervurderinger av Organic Meat Production and Processing



Finn lignende bøker
Boken Organic Meat Production and Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.