Utvidet returrett til 31. januar 2025

Oral Processing and Consumer Perception

- Biophysics, Food Microstructures and Health

Om Oral Processing and Consumer Perception

This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788017152
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 360
  • Utgitt:
  • 2. februar 2022
  • Dimensjoner:
  • 164x240x30 mm.
  • Vekt:
  • 686 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Oral Processing and Consumer Perception

This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.

Brukervurderinger av Oral Processing and Consumer Perception



Finn lignende bøker
Boken Oral Processing and Consumer Perception finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.