Utvidet returrett til 31. januar 2025

Operations in Food Refrigeration

Om Operations in Food Refrigeration

Offers professionals in the food industry with an overview of issues involved in heat and mass transfer in refrigeration and freezing. This title covers quality issues related to maintaining the most adequate operation conditions for a variety of processed foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420055481
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 402
  • Utgitt:
  • 6. juni 2012
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 1600 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Operations in Food Refrigeration

Offers professionals in the food industry with an overview of issues involved in heat and mass transfer in refrigeration and freezing. This title covers quality issues related to maintaining the most adequate operation conditions for a variety of processed foods.

Brukervurderinger av Operations in Food Refrigeration



Finn lignende bøker
Boken Operations in Food Refrigeration finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.