Utvidet returrett til 31. januar 2025

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 22. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 274x224x28 mm.
  • Vekt:
  • 1474 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Brukervurderinger av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Finn lignende bøker
Boken Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.