Utvidet returrett til 31. januar 2025

Nutritional Quality Improvement in Plants

Om Nutritional Quality Improvement in Plants

This book presents a detailed overview and critical evaluation of recent advances and remaining challenges in improving nutritional quality and/or avoiding the accumulation of undesirable substances in plants using a variety of strategies based on modern biological tools and techniques.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319953533
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 498
  • Utgitt:
  • 15. november 2019
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 934 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Nutritional Quality Improvement in Plants

This book presents a detailed overview and critical evaluation of recent advances and remaining challenges in improving nutritional quality and/or avoiding the accumulation of undesirable substances in plants using a variety of strategies based on modern biological tools and techniques.

Brukervurderinger av Nutritional Quality Improvement in Plants



Finn lignende bøker
Boken Nutritional Quality Improvement in Plants finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.