Utvidet returrett til 31. januar 2025

Nitrite Curing of Meat

- The Nitrosamine Problem

Om Nitrite Curing of Meat

Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780917678509
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 268
  • Utgitt:
  • 1. februar 2005
  • Dimensjoner:
  • 164x241x25 mm.
  • Vekt:
  • 600 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Nitrite Curing of Meat

Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.

Brukervurderinger av Nitrite Curing of Meat



Finn lignende bøker
Boken Nitrite Curing of Meat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.