Utvidet returrett til 31. januar 2025

New Larousse Gastronomique

av Hamlyn
Om New Larousse Gastronomique

The definitive culinary encyclopedia made accessible to modern readers Contains over 900 attractive new photographs, both in colour and black and white Features more foods than ever before - additions include cheese, nuts and cured meats The volume of cookery books sold since 2004 has almost doubled.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780600620426
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 1216
  • Utgitt:
  • 5. oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 239x271x63 mm.
  • Vekt:
  • 3616 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av New Larousse Gastronomique

The definitive culinary encyclopedia made accessible to modern readers Contains over 900 attractive new photographs, both in colour and black and white Features more foods than ever before - additions include cheese, nuts and cured meats The volume of cookery books sold since 2004 has almost doubled.

Brukervurderinger av New Larousse Gastronomique



Finn lignende bøker
Boken New Larousse Gastronomique finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.