Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231180771
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 376
  • Utgitt:
  • 20. mars 2018
  • Dimensjoner:
  • 314x421x21 mm.
  • Vekt:
  • 1024 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Brukervurderinger av Mouthfeel



Finn lignende bøker
Boken Mouthfeel finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.