Utvidet returrett til 31. januar 2025

Molecular Gastronomy

- Scientific Cuisine Demystified

Om Molecular Gastronomy

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118073865
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 29. mai 2015
  • Dimensjoner:
  • 287x226x24 mm.
  • Vekt:
  • 1158 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Molecular Gastronomy

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application.

Brukervurderinger av Molecular Gastronomy



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.