Utvidet returrett til 31. januar 2025

Modern Gastronomy

- A to Z

Om Modern Gastronomy

Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781439812457
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 266
  • Utgitt:
  • 21. desember 2009
  • Dimensjoner:
  • 161x239x16 mm.
  • Vekt:
  • 516 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Modern Gastronomy

Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.

Brukervurderinger av Modern Gastronomy



Finn lignende bøker
Boken Modern Gastronomy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.