Utvidet returrett til 31. januar 2025

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Om Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781612129884
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 408
  • Utgitt:
  • 25. juni 2019
  • Dimensjoner:
  • 204x253x20 mm.
  • Vekt:
  • 1132 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Brukervurderinger av Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments



Finn lignende bøker
Boken Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.