Utvidet returrett til 31. januar 2025

Microorganisms in Foods 5

- Characteristics of Microbial Pathogens

Om Microorganisms in Foods 5

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412473500
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 514
  • Utgitt:
  • 30. juni 1996
  • Utgave:
  • 1996
  • Dimensjoner:
  • 165x234x35 mm.
  • Vekt:
  • 894 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Microorganisms in Foods 5

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment.

Brukervurderinger av Microorganisms in Foods 5



Finn lignende bøker
Boken Microorganisms in Foods 5 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.