Utvidet returrett til 31. januar 2025

Microbiology of Marine Food Products

Om Microbiology of Marine Food Products

Offers a comprehensive investigation of microbiological safety and quality concerns of seafood. The detailed analysis of seafood products in different stages is presented, including harvest stage, processing stage and consumption stage.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774077245
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 277
  • Utgitt:
  • 30. desember 2020
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Microbiology of Marine Food Products

Offers a comprehensive investigation of microbiological safety and quality concerns of seafood. The detailed analysis of seafood products in different stages is presented, including harvest stage, processing stage and consumption stage.

Brukervurderinger av Microbiology of Marine Food Products



Finn lignende bøker
Boken Microbiology of Marine Food Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.