Utvidet returrett til 31. januar 2025

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Om McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780340831496
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 896
  • Utgitt:
  • 8. november 2004
  • Dimensjoner:
  • 158x235x58 mm.
  • Vekt:
  • 1564 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book

Brukervurderinger av McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.