Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mastering the Art of Soviet Cooking

Om Mastering the Art of Soviet Cooking

And yet, the flavour of Soviet kolbasa, like Proust's madeleine, transports her back to that vanished Atlantis known as the USSR . In this sweeping, tragicomic memoir, Anya recreates seven decades of the Soviet experience through cooking and food, and reconstructs a moving family history spanning three generations.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780552777476
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 448
  • Utgitt:
  • 3. juli 2014
  • Dimensjoner:
  • 128x196x28 mm.
  • Vekt:
  • 308 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Mastering the Art of Soviet Cooking

And yet, the flavour of Soviet kolbasa, like Proust's madeleine, transports her back to that vanished Atlantis known as the USSR . In this sweeping, tragicomic memoir, Anya recreates seven decades of the Soviet experience through cooking and food, and reconstructs a moving family history spanning three generations.

Brukervurderinger av Mastering the Art of Soviet Cooking



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Art of Soviet Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.