Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241956465
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 784
  • Utgitt:
  • 24. november 2011
  • Dimensjoner:
  • 130x199x35 mm.
  • Vekt:
  • 532 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Brukervurderinger av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.