Norges billigste bøker

Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China

- 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China

Om Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China

From the modern restaurants of Beijing to the home kitchens of Heilongjiang, Jilin, Liaoning, Hebei, Dhanxi and Shandong, this expert book presents traditional Mandarin cuisine and the foods of the northern provinces. Fabulous photographs by Martin Brigdale inspire and guide the cook.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908991003
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 14. november 2013
  • Dimensjoner:
  • 288x239x22 mm.
  • Vekt:
  • 1054 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China

From the modern restaurants of Beijing to the home kitchens of Heilongjiang, Jilin, Liaoning, Hebei, Dhanxi and Shandong, this expert book presents traditional Mandarin cuisine and the foods of the northern provinces. Fabulous photographs by Martin Brigdale inspire and guide the cook.

Brukervurderinger av Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China



Finn lignende bøker
Boken Mandarin Food and Cooking: 75 Regional Recipes from Beijing and Northern China finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.