Utvidet returrett til 31. januar 2025

Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean

- Modern Foodways of the Eastern Mediterranean

Om Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean

From family staples to national dishes, Making Levantine Cuisine addresses the transnational histories and cultural nuances of the ingredients, recipes, and foodways that place the Levant onto an ever-shifting global culinary map.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781477324578
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 4. januar 2022
  • Dimensjoner:
  • 235x163x27 mm.
  • Vekt:
  • 520 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean

From family staples to national dishes, Making Levantine Cuisine addresses the transnational histories and cultural nuances of the ingredients, recipes, and foodways that place the Levant onto an ever-shifting global culinary map.

Brukervurderinger av Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean



Finn lignende bøker
Boken Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.