Norges billigste bøker

Magnetic Resonance in Food Science

- The Multivariate Challenge

Om Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854046485
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 5. mai 2005
  • Dimensjoner:
  • 156x234x15 mm.
  • Vekt:
  • 1173 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Brukervurderinger av Magnetic Resonance in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.