Norges billigste bøker

Magnetic Resonance in Food Science

- The Multivariate Challenge

Om Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854046485
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 5 mai 2005
  • Dimensjoner:
  • 156x234x15 mm.
  • Vekt:
  • 1173 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15 oktober 2024

Beskrivelse av Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Brukervurderinger av Magnetic Resonance in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.