Utvidet returrett til 31. januar 2025

Magnetic Resonance in Food Science

- From Molecules to Man

Om Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854043408
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 238
  • Utgitt:
  • 8. mai 2007
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 650 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Brukervurderinger av Magnetic Resonance in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.