Utvidet returrett til 31. januar 2025

Lise

- helt enkelt

Om Lise

Lise Finckenhagens sønner har flyttet hjemmefra, og nå vil hun lære dem, og alle andre hjemmekokker, å stå støtt på egne ben på kjøkkenet. I Lise - helt enkelt får du enkle og fristende oppskrifter alle kan klare å lage: verdens beste pastarett, saftige burgere, crispy kylling, noen uimotståelige desserter og en lang rekke retter som garantert gir deg mye vann i munnen. Sammen med oppskriftene får du tips og triks som gjør at også du kan briljere på kjøkkenet. Dette er den perfekte boken både til nybegynnerkokken og til deg som bare vil bli litt bedre til å lage mat. Kokk og matformidler Lise Finckenhagen utruster deg med rågode oppskriftsvinnere som passer til alle anledninger, både den raske hverdagsmiddagen og helgekosen med venner. Uansett hvor lang fartidstid du har på kjøkkenet får du garantert suksess! Oppskriftene er krydret med smarte tips som gjør at du blir bedre kjente med råvarer og teknikker, løfter smakene og blir en stadig bedre kokk. Hvorfor salter du egentlig vannet før du koker grønnsaker, og hvor lenge skal de koke? Hvordan få skikkelig sprø skorpe på toasten? Og hva skal til for å steke en perfekt biff? Du får også en rask innføring i dressinger og tilbehør som er greit å kunne. Lise Finckenhagen er en av Norges mest populære og etablerte matformidlere, kjent gjennom NRK, VG, en rekke tv-programmer. ]]>

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788202798017
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 199
  • Utgitt:
  • 1. januar 2023
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 202x257x18 mm.
  • Vekt:
  • 827 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Lise

Lise Finckenhagens sønner har flyttet hjemmefra, og nå vil hun lære dem, og alle andre hjemmekokker, å stå støtt på egne ben på kjøkkenet.
I Lise - helt enkelt får du enkle og fristende oppskrifter alle kan klare å lage: verdens beste pastarett, saftige burgere, crispy kylling, noen uimotståelige desserter og en lang rekke retter som garantert gir deg mye vann i munnen.
Sammen med oppskriftene får du tips og triks som gjør at også du kan briljere på kjøkkenet. Dette er den perfekte boken både til nybegynnerkokken og til deg som bare vil bli litt bedre til å lage mat.
Kokk og matformidler Lise Finckenhagen utruster deg med rågode oppskriftsvinnere som passer til alle anledninger, både den raske hverdagsmiddagen og helgekosen med venner. Uansett hvor lang fartidstid du har på kjøkkenet får du garantert suksess!
Oppskriftene er krydret med smarte tips som gjør at du blir bedre kjente med råvarer og teknikker, løfter smakene og blir en stadig bedre kokk. Hvorfor salter du egentlig vannet før du koker grønnsaker, og hvor lenge skal de koke? Hvordan få skikkelig sprø skorpe på toasten? Og hva skal til for å steke en perfekt biff? Du får også en rask innføring i dressinger og tilbehør som er greit å kunne.
Lise Finckenhagen er en av Norges mest populære og etablerte matformidlere, kjent gjennom NRK, VG, en rekke tv-programmer.
]]>

Brukervurderinger av Lise



Finn lignende bøker
Boken Lise finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.