Utvidet returrett til 31. januar 2025

Le Cordon Bleu Pastry School

- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Om Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911621201
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 521
  • Utgitt:
  • 30. august 2018
  • Dimensjoner:
  • 222x270x40 mm.
  • Vekt:
  • 2152 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Brukervurderinger av Le Cordon Bleu Pastry School



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.