Utvidet returrett til 31. januar 2024

Lactic Acid Cheese Safety

Om Lactic Acid Cheese Safety

Lactic acid cheese constitutes the source of various nutritive substances, which results in a possibility of allochthonous micro-flora to grow despite the presence of starter micro-flora. This book discusses numerous problems occurring in relation to microbiological quality of lactic acid cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781604562446
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 114
  • Utgitt:
  • 10. desember 2008
  • Dimensjoner:
  • 155x228x10 mm.
  • Vekt:
  • 224 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Lactic Acid Cheese Safety

Lactic acid cheese constitutes the source of various nutritive substances, which results in a possibility of allochthonous micro-flora to grow despite the presence of starter micro-flora. This book discusses numerous problems occurring in relation to microbiological quality of lactic acid cheese.

Brukervurderinger av Lactic Acid Cheese Safety



Finn lignende bøker
Boken Lactic Acid Cheese Safety finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.