Norges billigste bøker

Lactic Acid Cheese Safety

Om Lactic Acid Cheese Safety

Lactic acid cheese constitutes the source of various nutritive substances, which results in a possibility of allochthonous micro-flora to grow despite the presence of starter micro-flora. This book discusses numerous problems occurring in relation to microbiological quality of lactic acid cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781604562446
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 114
  • Utgitt:
  • 10. desember 2008
  • Dimensjoner:
  • 155x228x10 mm.
  • Vekt:
  • 224 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Lactic Acid Cheese Safety

Lactic acid cheese constitutes the source of various nutritive substances, which results in a possibility of allochthonous micro-flora to grow despite the presence of starter micro-flora. This book discusses numerous problems occurring in relation to microbiological quality of lactic acid cheese.

Brukervurderinger av Lactic Acid Cheese Safety



Finn lignende bøker
Boken Lactic Acid Cheese Safety finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.