Norges billigste bøker

Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie

  • Språk:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783868150476
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 29. september 2008
  • Dimensjoner:
  • 210x148x7 mm.
  • Vekt:
  • 154 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Brukervurderinger av Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie



Finn lignende bøker
Boken Konzeption und Aufbau eines Franchisesystems in der Gastronomie finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.