Norges billigste bøker

Koji Alchemy

- Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Om Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603588683
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 4. juni 2020
  • Dimensjoner:
  • 235x186x36 mm.
  • Vekt:
  • 664 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Brukervurderinger av Koji Alchemy



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.