Utvidet returrett til 31. januar 2025

Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods

- Risk Characterization of Salmonella Spp. in Eggs and Broiler ... Listeria Monocytogenes in Ready-to-eat Foods

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789251046081
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 44
  • Utgitt:
  • 30. juli 2001
  • Dimensjoner:
  • 300x208x13 mm.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Brukervurderinger av Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods



Finn lignende bøker
Boken Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.