Utvidet returrett til 31. januar 2025

Introduction to Food Engineering

Om Introduction to Food Engineering

Presents a comprehensive overview of engineering principles and concepts to handle, store, process, package, and distribute food and related products. Readers will study the concepts of food refrigeration, freezing, thermal processing, drying, and other food operations.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781680945751
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 236
  • Utgitt:
  • 30. november 2016
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Introduction to Food Engineering

Presents a comprehensive overview of engineering principles and concepts to handle, store, process, package, and distribute food and related products. Readers will study the concepts of food refrigeration, freezing, thermal processing, drying, and other food operations.

Brukervurderinger av Introduction to Food Engineering



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Food Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.