Utvidet returrett til 31. januar 2025

Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods

Om Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods

Features papers delivered to a 1988 meeting of food technologists in Dallas, and a few chapters, which survey the instruments and methodologies available for the instrumental analysis of chemical, physical, and microbiological aspects of food, especially in quality assurance and control.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824782788
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 328
  • Utgitt:
  • 29. april 1991
  • Dimensjoner:
  • 156x234x21 mm.
  • Vekt:
  • 590 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods

Features papers delivered to a 1988 meeting of food technologists in Dallas, and a few chapters, which survey the instruments and methodologies available for the instrumental analysis of chemical, physical, and microbiological aspects of food, especially in quality assurance and control.

Brukervurderinger av Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods



Finn lignende bøker
Boken Instrumental Methods for Quality Assurance in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.