Utvidet returrett til 31. januar 2025

Ingredient Interactions

- Effects on Food Quality, Second Edition

Om Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824757489
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 572
  • Utgitt:
  • 20. desember 2005
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 233x173x37 mm.
  • Vekt:
  • 900 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Brukervurderinger av Ingredient Interactions



Finn lignende bøker
Boken Ingredient Interactions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.