Utvidet returrett til 31. januar 2024

Indigenous African Knowledge Production

- Food-Processing Practices among Kenyan Rural Women

Om Indigenous African Knowledge Production

In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practices - preparing, preserving, cooking, and serving - as an entry point into the indigenous knowledge of the Embu and the role that rural Embu women play in creating and transmitting it.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781442648142
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 144
  • Utgitt:
  • 28. mai 2014
  • Dimensjoner:
  • 237x164x21 mm.
  • Vekt:
  • 366 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. november 2024

Beskrivelse av Indigenous African Knowledge Production

In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practices - preparing, preserving, cooking, and serving - as an entry point into the indigenous knowledge of the Embu and the role that rural Embu women play in creating and transmitting it.

Brukervurderinger av Indigenous African Knowledge Production



Finn lignende bøker
Boken Indigenous African Knowledge Production finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.