Utvidet returrett til 31. januar 2025

History of American Cooking

Om History of American Cooking

Ideal for American history and food history students as well as general readers, this book spans 500 years of cooking in what is now the United States, supplying recipes and covering the "how" and "why" of eating.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313387111
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 9. januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 156x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 567 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av History of American Cooking

Ideal for American history and food history students as well as general readers, this book spans 500 years of cooking in what is now the United States, supplying recipes and covering the "how" and "why" of eating.

Brukervurderinger av History of American Cooking



Finn lignende bøker
Boken History of American Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.