Norges billigste bøker

High Pressure Processing of Food

- Principles, Technology and Applications

Om High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493932337
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 762
  • Utgitt:
  • 29. januar 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 166x250x49 mm.
  • Vekt:
  • 1322 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Brukervurderinger av High Pressure Processing of Food



Finn lignende bøker
Boken High Pressure Processing of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.