Utvidet returrett til 31. januar 2025

High Pressure Processing of Food

- Principles, Technology and Applications

Om High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493932337
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 762
  • Utgitt:
  • 29. januar 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 166x250x49 mm.
  • Vekt:
  • 1322 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 13. desember 2024

Beskrivelse av High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Brukervurderinger av High Pressure Processing of Food



Finn lignende bøker
Boken High Pressure Processing of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.