Norges billigste bøker

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

Om Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412627606
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 573
  • Utgitt:
  • 31. juli 2000
  • Utgave:
  • 2000
  • Dimensjoner:
  • 242x164x43 mm.
  • Vekt:
  • 1148 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Brukervurderinger av Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds



Finn lignende bøker
Boken Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.