Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Organic Food Processing and Production

Om Handbook of Organic Food Processing and Production

The increasing interest in organic foods has created a need for this book, the first practical manual to cover the processing of organic food and drink. An initial introduction to organic food is followed by a review of organic legislation (chapter 2) and the organic certification process (chapter 3).

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461358770
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 207
  • Utgitt:
  • 23. oktober 2012
  • Utgave:
  • 11994
  • Dimensjoner:
  • 155x235x12 mm.
  • Vekt:
  • 355 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Handbook of Organic Food Processing and Production

The increasing interest in organic foods has created a need for this book, the first practical manual to cover the processing of organic food and drink. An initial introduction to organic food is followed by a review of organic legislation (chapter 2) and the organic certification process (chapter 3).

Brukervurderinger av Handbook of Organic Food Processing and Production



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Organic Food Processing and Production finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.