Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Food Science and Technology 1

- Food Alteration and Food Quality

Om Handbook of Food Science and Technology 1

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781848219328
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 8. januar 2016
  • Dimensjoner:
  • 243x166x21 mm.
  • Vekt:
  • 568 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Handbook of Food Science and Technology 1

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Brukervurderinger av Handbook of Food Science and Technology 1



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Food Science and Technology 1 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.