Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Fermented Functional Foods

Om Handbook of Fermented Functional Foods

Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420053265
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 600
  • Utgitt:
  • 28. mai 2008
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 240x162x39 mm.
  • Vekt:
  • 1052 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Handbook of Fermented Functional Foods

Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.

Brukervurderinger av Handbook of Fermented Functional Foods



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Fermented Functional Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.