Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

Om Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048915
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 618
  • Utgitt:
  • 19. mai 2004
  • Dimensjoner:
  • 156x234x33 mm.
  • Vekt:
  • 2291 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Brukervurderinger av Gums and Stabilisers for the Food Industry 12



Finn lignende bøker
Boken Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.