Utvidet returrett til 31. januar 2025

Genetic Modification and Food Quality

- A Down to Earth Analysis

Om Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118756416
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 31. juli 2015
  • Dimensjoner:
  • 178x252x20 mm.
  • Vekt:
  • 603 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Brukervurderinger av Genetic Modification and Food Quality



Finn lignende bøker
Boken Genetic Modification and Food Quality finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.