Norges billigste bøker

Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Om Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

This book provides a comprehensive review of our current knowledge of the diversity of the species. The book describes the inter-relationships between populations based on morphological and molecular markers. It also examines the conservation of genetic resources and how these genetic resources can be utilized to produce new cultivars.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780851996196
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 15. april 2005
  • Dimensjoner:
  • 171x253x31 mm.
  • Vekt:
  • 1012 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

This book provides a comprehensive review of our current knowledge of the diversity of the species. The book describes the inter-relationships between populations based on morphological and molecular markers. It also examines the conservation of genetic resources and how these genetic resources can be utilized to produce new cultivars.

Brukervurderinger av Genetic Diversity of Cacao and its Utilization



Finn lignende bøker
Boken Genetic Diversity of Cacao and its Utilization finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.