Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gastronomic Success

- Mastering Menu Engineering for Hotel Restaurants

Om Gastronomic Success

A Strategic Guide for F&B Managers and Chefs to Master Menu Engineering and Elevate Profitability in the High-Risk, Small Margin Realm of Hotel Restaurants.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9798878761031
  • Bindende:
  • Paperback
  • Utgitt:
  • 6. februar 2024
  • Dimensjoner:
  • 152x229x5 mm.
  • Vekt:
  • 141 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Gastronomic Success

A Strategic Guide for F&B Managers and Chefs to Master Menu Engineering and Elevate Profitability in the High-Risk, Small Margin Realm of Hotel Restaurants.

Brukervurderinger av Gastronomic Success



Finn lignende bøker
Boken Gastronomic Success finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.