Utvidet returrett til 31. januar 2025

Fundamentals of Food Process Engineering

Om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319900971
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 449
  • Utgitt:
  • 20. oktober 2018
  • Utgave:
  • 42018
  • Dimensjoner:
  • 189x262x31 mm.
  • Vekt:
  • 1040 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 13. desember 2024

Beskrivelse av Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Brukervurderinger av Fundamentals of Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals of Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.