Utvidet returrett til 31. januar 2025

Fundamentals of Food Freezing

Om Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780870552908
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 630
  • Utgitt:
  • 30. juni 1977
  • Dimensjoner:
  • 152x229x32 mm.
  • Vekt:
  • 930 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Brukervurderinger av Fundamentals of Food Freezing



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals of Food Freezing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.