Utvidet returrett til 31. januar 2025

Fundamentals Food Microbiology

Om Fundamentals Food Microbiology

Providesa n introduction to food microbiology. Food microbiology is the scientific study of microorganisms, both in food and used for the production of food. Food microbiology focuses on the general biology of the microorganisms that are found in foods including: their growth characteristics, identification, and pathogenesis.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781680945775
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 30. november 2016
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Fundamentals Food Microbiology

Providesa n introduction to food microbiology. Food microbiology is the scientific study of microorganisms, both in food and used for the production of food. Food microbiology focuses on the general biology of the microorganisms that are found in foods including: their growth characteristics, identification, and pathogenesis.

Brukervurderinger av Fundamentals Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Fundamentals Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.