Utvidet returrett til 31. januar 2025

Functional Foods

- Biochemical and Processing Aspects, Volume 2

Om Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781566769020
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 428
  • Utgitt:
  • 27. februar 2002
  • Dimensjoner:
  • 156x234x29 mm.
  • Vekt:
  • 767 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Brukervurderinger av Functional Foods



Finn lignende bøker
Boken Functional Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.