Utvidet returrett til 31. januar 2025

From Bread and Tomatoes to Zuppa Di Pesce "Ciambotto"

Om From Bread and Tomatoes to Zuppa Di Pesce "Ciambotto"

A wonderful introduction of genuine Apulian food to the non-Apulian. Accompanied by a series of vignettes and descriptions of the culinary culture of the region, this cookbook is also an introduction to the overall culture of Apulia, a rich and fascinating region of Italy.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781599540566
  • Bindende:
  • Paperback
  • Utgitt:
  • 1. februar 2013
  • Dimensjoner:
  • 229x152x10 mm.
  • Vekt:
  • 254 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av From Bread and Tomatoes to Zuppa Di Pesce "Ciambotto"

A wonderful introduction of genuine Apulian food to the non-Apulian. Accompanied by a series of vignettes and descriptions of the culinary culture of the region, this cookbook is also an introduction to the overall culture of Apulia, a rich and fascinating region of Italy.

Brukervurderinger av From Bread and Tomatoes to Zuppa Di Pesce "Ciambotto"



Finn lignende bøker
Boken From Bread and Tomatoes to Zuppa Di Pesce "Ciambotto" finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.