Utvidet returrett til 31. januar 2025

French Country Cooking

Om French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908117052
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 208
  • Utgitt:
  • 19. juni 2011
  • Dimensjoner:
  • 199x141x18 mm.
  • Vekt:
  • 440 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av French Country Cooking

A guide to provincial French cooking. Divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, it gives recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme.

Brukervurderinger av French Country Cooking



Finn lignende bøker
Boken French Country Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.