Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
>" . . . the first cookbook that teaches the home cooking of these islands in clear, concise recipes." - Molly O'NeillInspired by memories of her father and her own experiences on the islands, Ramin Ganeshram introduces readers to the cuisine of Trinidad & Tobago, where African, Indian, Chinese, Syrian and British culinary influences come together in a unique blend.This new full color edition has been completely revised and updated with numerous color photos, over a dozen new recipes, and a fresh, user-friendly designed. Interspersed among the 170 recipes are cultural and travel notes that give readers a true taste of Trinidad's rich, fascinating history.Sample recipes: Accras Doubles Meat Patties Shark & Bake Tamarind Fish Mango Curry Paratha Roti Black Cake Guava Jam
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.