Norges billigste bøker
Om Food

Food: The Key Concepts presents an exciting, coherent and interdisciplinary introduction to food studies for newcomers to the subject. In-depth analysis is Illustrated with lively case studies, and chapter summaries and guides to further reading make this perfect for course use.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845206727
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 176
  • Utgitt:
  • 1. september 2008
  • Dimensjoner:
  • 160x240x16 mm.
  • Vekt:
  • 408 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025

Beskrivelse av Food

Food: The Key Concepts presents an exciting, coherent and interdisciplinary introduction to food studies for newcomers to the subject. In-depth analysis is Illustrated with lively case studies, and chapter summaries and guides to further reading make this perfect for course use.

Brukervurderinger av Food



Finn lignende bøker
Boken Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.