Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Process Engineering

- Emerging Trends in Research and Their Applications

Om Food Process Engineering

This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771884020
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 436
  • Utgitt:
  • 5. desember 2016
  • Dimensjoner:
  • 237x159x26 mm.
  • Vekt:
  • 830 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Process Engineering

This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.

Brukervurderinger av Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.